رپورتاژ آگهی در خبرگزاری فارسی Secrets

خبرنامه از جدیدترین اخبار و مقالات حوزه دیجیتال مارکتینگ مطلع شوید

دقت کنید گوگل تمایل زیادی به انتشار رپورتاژ آگهی توسط کسب‌و‌کارها ندارد و بسیار تاکید می‌کند که در ابتدای محتوا، رپورتاژ آگهی بودن آن را به کاربر اطلاع دهید.

تبلیغات یک فرآیند بازاریابی و جذب می باشد که از ابتدایی ترین روزهای راه اندازی یک کسب و کار تا زمان اوج گرفتن کار همیشه باید انجام شود. شرکت ها و موسسات زیادی هستند که با وجود برند شدن محصولاتشان، اما هنوز تبلیغاتی را انجام می دهند. به طور کلی نظریه کارشناسان در خصوص تبلیغات بسیار مثبت می باشد و بعضی از افراد معتقدند که نیمی از سود ماهیانه یک مجموعه را باید برای تبلیغات و جمع آوری مشتری در ماههای آتی صرف کرد.

تریبون > بلاگ > سئو خارجی > نحوه نوشتن رپورتاژ و تاثیر آن بر کسب و کار

حالا قصد داریم بدونیم که چه فاکتورهایی ارزش سایت رو تعیین می کنه.

برای اطلاعات بیشتر در این خصوص پیشنهاد میکنم ایبوک «آموزش لینک‌‌سازی خارجی» رو مطالعه کنید.

وارد پنل کاربری خود شوید و از منوی سمت راست، گزینه «رپورتاژ آگهی» را انتخاب کنید. در این صفحه، می‌توانید انواع مختلف رپورتاژ آگهی را مشاهده کنید و با توجه به نیاز خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. پس از انتخاب نوع رپورتاژ آگهی، باید رسانه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

این نوع رپورتاز آگهی که با نام رپورتاژ خبری نیز شناخته می‌شود، به منظور جلب توجه مخاطبان به صورت محتوایی و جذاب، بدون ایجاد حس ناخوشایند تبلیغاتی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آگهی به دلیل نداشتن تگ‌ تبلیغات یا تگ رپورتاژآگهی باعث افزایش تعامل مخاطبان با محتوا می‌شود و به جلب توجه بیشتر کمک می‌کند. این محتوا‌ها با تگ تبلیغات منتشر می‌شوند. هدف این نوع رپورتاژ آگهی، جذب مشتریان جدید، افزایش شناخت برند و افزایش فروش است. این آگهی‌ها معمولاً در سایت‌هایی که مخاطبان هدف حضور دارند، منتشر می‌شوند و به شیوه‌ای جذاب و متنوع می‌کوشند تا توجه مخاطبان را به خود جلب کنند. توجه داشته باشید که این نوع بازاریابی محتوایی رپورتاژی، از لحاظ سئو و جلب مخاطب تاثیرگذاری کمتری نسبت به رپورتاژهای خبری دارند. اصطلاح "رپورتاژ آگهی خارجی" معمولاً به معنای انتشار آگهی‌ها یا مطالب تبلیغاتی در منابع و رسانه‌های خارجی یا به زبان‌های دیگر اشاره دارد. این مفهوم ممکن است در زمینه بازاریابی و تبلیغات بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرد.

با توجه به اینکه تا به اینجا در ذهن مخاطب، سوال یا مشکلی را ایجاد کرده‌اید، در این مرحله مخاطب ۷۰% احتمال دارد به دعوت شما پاسخ مثبت دهد.

تیتر باید گویای موضوع اصلی شما باشد و مخاطب get more info را با آن آشنا کند. می‌توانید با ایجاد حس نیاز در مخاطب و طرح پرسش، تمایل او را به مطالعه باقی متن برانگیزید.

دقت کنید برای انتخاب تیر اصلی رپورتاژ آگهی، تیترهایی را انتخاب کنید که طولانی باشند، استفاده از کلمه کلیدی اصلی در تیتر باعث می‌شود تا تأثیرگذاری بیشتری را بر روی سایت خود احساس کنید.

تیتر انتخابی باید به گونه‌ای باشد که خواننده را ترغیب به خواندن ادامه متن کند. پس در نگاه اول بهتر است تیتر را به صورت جذاب انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید منظور از نقل‌قول، بیشتر نظرات افراد متخصص است نه نظرات مشتریان راضی از برند شما.

به همین منظور تقریبا در تمام رپورتاژ آگهی‌های انتشار یافته در سایت‌های مختلف، شاهد عبارت «رپورتاژ آگهی» در ابتدای متن هستیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *